SKI.BG
     Петък, 19 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: di40n1

Изпратено: 15-10-2010 20:48:01
НУЖДАЯ СЕ ОТ ПОМОЩ

Моля за помощ, много ми се иска тази година да се пусна на ски. От миналата година имам

ски ATOMIC SX 1 - Ето тук може да видите как изглеждат и характеристиките им като моите са 177 см.

Автоматът ми е ATOMIC 4TIX 310 с характеристики:
Диапазон = DIN 3-10
Спирачното рамо широчина = 76мм
Скиор = тегло 65-205 Lbs

Та да се върна към проблема ските са ми внос от Германия, ските ми престигнаха опаковани, а автоматите в оригиналната им кутия неотваряни след като ги отворих и гледах разни сайтове как се монтират автомати и използвайки книжката с интрукции за монтиране разбрах че ми лисва една част и то няй важната за монтирането на автоматите, но пък най-малката, тази част представлява една проста метална пластина на която се слага автомата. ПОМОЩ давайте савети моля ви се, дори и на училище ще ходя със ски секи ден ако станат.



ОБОЖАВАМ СКИТЕ, но за сажаление немога да си пригодя ските за каране и няма къде. :(
.

Автор: plamen_red

Изпратено: 02-11-2010 21:00:55
togava probvai vav vseki ski garderob(serviz),na koito i da e kurort,kudeto e pulno s vsevuzmojni rezervni 4asti,za simvoli4ni ceni
Автор: di40n1

Изпратено: 02-11-2010 17:32:18
Ееее неразбра ли аз неискам да карам професионално аз искам ей тей колкото да ми мине мерака ските са си много добри не си ги оглейждал както трябва сигурно. Няма как да ги върна казвам пак НЕВЪЗМОЖНО е просто искам да знам къде могат да ми ги монтират не дали са за мен или не, не ми пука искам само да ги монтират !!!
Автор: plamen_red

Изпратено: 30-10-2010 01:51:19
priateliu,ne gi slu6ai,izglezda tezi mom4eta i na sebe si ne mogat da pomognat,prosto vurni,zameni,ottarvi se ot tezi ski,te ne sa za tebe,dulgi sa,i s goljm radis za tebe,v prednata si publikacia poso4ih parametrite ot koito ima6 nujda za da izpita6 udovolstvie ot karaneto
Автор: vorwarts

Изпратено: 29-10-2010 21:37:13
Кой е немският магазин който те е изпързалял?
Автор: di40n1

Изпратено: 21-10-2010 20:57:39
охо това е супер, ако ми ги монтират ще е супер при първа възможност заминавам за Банско
Автор: BBB

Изпратено: 21-10-2010 10:10:49
Моя позната имаше същият проблем. Беше си купила ски от Австрия, но понеже там монтажа е доста по-скъп от колкото у нас и взе, че си донесе ските и автоматите по отделно, обаче в сервиза и казаха, че и липсва пластината за закрепване на автомата към ската. Проблема беше решен в Макс Спорт от шефа на магазина в Банско, човека беше изключително кооперативен и свърши работа. Не ни взе никакви пари.  За съжаление не му пазя телефона но си мисля, че може да се свържеш чрез контактната инфорвация в нета. Почти съм сигурен че ще ти решат проблема. Другият вариант беше да изпратиме автоматите обратно в магазина в Австрия и от там да ги върнат в пълан комплект. И това бях договорил, обаче нашите куриери не работят с плащане за сметка на получателя и така излизаше доста скъпо.
Автор: di40n1

Изпратено: 20-10-2010 21:35:04
Ами не съм начинаещ скиор и съм висок 180 см, и съм от Русе затова нямам никаква представа за магазини в София и преди да предприема каквото и да е ако има някакъв начин да ми кажете ориентировъчна цена ако може да направя сметка пък дали ще мога да ги карам не се притеснявайте за мен. Само ако може ми кажете нещо за цена, колко може да ми излезе за монтирането ? 
Автор: jas

Изпратено: 20-10-2010 18:26:29
Здравей di40n1,
Поздравления за новите ски!
За автоматите, т.к. от обясненията които си написал не е ясно коя е "пластината", единствено съветът на carvirai е точен! Послушай го!

Възможно е на схемите към автоматите да си видял шаблона за монтаж на автомата, възможно е това да е някоя от абсорбиращите или закрепващи пластини за автомати които се монтират между автомата и ската, тук във форума може само да гадаем и за да не правиш "маймунски" опити за монтаж на нещо което не си правил, най-добре посети ски севиз, за предпочитане на Atomic. Успех!

 
Автор: plamen_red

Изпратено: 20-10-2010 14:33:32
ne znam carvirai,kolko ti pomogna,ama za da ima rezultat ot staranie ti,si, nameri ska 165/R13/8 ili 9 flex,vsi4ki marki sa dobri
Автор: carvirai

Изпратено: 20-10-2010 03:17:31
Приятелю,радвам се че съм те поорентирал,но ....,незнам в каква степен на усвояване на ски техника-възможности си и т.н.,ако си начинаещ добре/мека е,радиус 15-16/,но не очаквай чудеса от тази ска,и с тази дължина 177,ти самия трябва да си поне 185-190см.Оправи ги,пробвай ги и ако ги почувстваш,че не са ти натамън,жени ги или да се вози някой твой приятел.Успех Пич.


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре