SKI.BG
     Понеделник, 17 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: mirg

Изпратено: 27-10-2010 11:42:04
mega ski outlet

nqkoi posetil li e tozi outlet//zaslujava li si? ima li izgodni ceni?

Автор: quentin

Изпратено: 12-11-2010 18:11:28
Здравейте,
Ходих в аутлета и за мое огромно съжаление не можах да видя нищо по - различно от разпродажбите в Макс Спорт - като модели може би, но като цени и марки - НЕ !
Според мен, мнението на skiman е доста точно, въпреки крайностите в изказа му.
Подкрепям мнението на vorwarts, че е по - добре от юнак-битака, защото положението е малко по - контролирано.
Инициативата за този аутлет е супер, но ако наистина има вносители на него освен Макс спорт...
Щото това си е аутлет на Макс спорт и нищо повече...все едно отиваш в магазина и си избираш нещо от старата колекция - същите цени, същите марки...
Автор: skiman

Изпратено: 11-11-2010 16:19:08
Де някой да ми плащаше за предупрежденията;-) А пък лошото е, че ми изтриха едно мнение, в което призовавах всеки да иде, да погледна, ама после и да сподели тука мнението си. Па да видим. 
Автор: vorwarts

Изпратено: 11-11-2010 16:04:51
Какво да чета, "опозиция" на всяка цена, ти си теглиш към твоите интереси, аз към моите.. От снимките на експозицията които пак разгледах, не мисля, че си прав.

Принципно, аз не купувам от аутлети.. не ми харесва, дори не ги и посещавам, но ако има 50% намалени неща от цитираните марки, за хората с по-малки бюджети си струва.. нали са нови, с етикети, нека да отидат, да разгледат, сами ще решат. Ако на някой не му харесва качеството и цената просто не купува, нали така, ако търговецът е свестен той ще реши още колко да свали. Купувачи винаги ще се намерят за най-ниската цена.

А ти се държиш, като платен филмов критик, който оплюва продукцията на конкуренцията, доста си прозрачен :) 
Автор: skiman

Изпратено: 11-11-2010 15:26:09
Ворвартс, прочети ми пак мнението. Помисли(ама не много, ще вземе да ти стане) и пак пиши. Къде намеси Илиянци, къде ски битака?
Иронията май не ти е сила?
Иди виж го тоз прочул се оутлет и пак пиши. Погледни зацапаните парцалки за по 200 лв и пак пиши. Или пък модели ръкавици от преди 4 години на цени от 90 лв.
Тука става дума за факта, че този оутлет не е това, което трябва да бъде. Там цените трябва да са символични за нещата, които продават, а те ги продават на цени като в активен сезон без намаления.
Ходиш по чужбинско, кажи как е там, ако примерно на някой продукт му е нарушена опаковката? В този оутлет ски обувки с кашон пропит от влагата(за обувките вътре не отговарям), изгнил ..обувки от преди 5 сезона искат 400 лв.
Че аз в магазина на Нордика си взех обувки от 2009-2010 сезон за 450 лв при това висок клас. Еми да ме прощават, но са сбъркали балъците. Ако те ядат доматите с колците...има хора, които мислят и гледат и са запознати със ски пазара като цяло в БГ. Балъци винаги ще има. 
Автор: vorwarts

Изпратено: 11-11-2010 11:00:58
Разгледах снимките към анонса за този аутлет... какво пък толкоз.. по-добре е от отвратителния битак до стадиона.. :)

И скимане, много си в грешка драги, ако ти ходиш да си пазариш ментета от циганския пазар на илиянското село, то не значи, че хората ще повярват на злобните измислици и ще хукнат да те послушат.. търговията е много по-сложно нещо от това за което си мислиш...
Автор: Dunbar

Изпратено: 01-11-2010 19:34:26
И на мен не искат да платят от аутлета :-), ама съм доволен от цената на фьолкъла.Дано не го продадат до другата седмица. Все пак който смята че може да направи по-сполучлив аутлет - може да се пробва.Ще дойда и в него! Нека и да не го сравняваме с разпродажбите на запад, които стават в неспециализираните магазини - все пак там обикновено става въпрос за "по-слаби" модели . В облеклата честно казано не съм се заглеждал. 
Автор: jas

Изпратено: 01-11-2010 15:53:09
За сведение на "всезнайкото" skiman... кампанията на SKI.BG и СКИ&БОРД в Mega Ski Outlet е напълно доброволна и безплатна, както и поста ми преди това :) SKI.BG в историята си не е получило и една стотинка от фирмите продаващи в Mega Ski Outlet :)

Недоволни хора, като skiman&co винаги ще съществуват, а Mega Ski Outlet сам ще покаже дали е успешен или не. Поне от това което аз видях определено търсене на подобен вид търговия има.

С или без "вечно недоволните потребители" предоставените архивни копия на СКИ&БОРД са на изчерпване, което нас лично много ни радва! :)

Автор: skiman

Изпратено: 01-11-2010 15:34:10
Ама естествено, че ще го хвалиш. Нали ти плащат.
Нищо няма там. Или което става си е на цени като в магазина. Другите неща са от преди 4-5 години. Обувки Атомик(едни сивозелени) от преди 5 сезона, на цена 5хх лв. Красота.
Ръкавици? На цени като в магазина.
И защо баш тези 3 големи фирми липсват? Някой не си ли зададе въпроса? Защо преобладават все марки които внасят макс спорт и сателити? Айде по-леко с рекламите. Нека всеки си иде и провери. Дали мнението на хората писали надолу е меродавно или платеното такова.
И действително има дрехи, захабени и мръсни от стоене по складове, но на цени от 170-190 лв. На Илиянци има по-голям избор. Там поне са по-чисти.
Единственото полезно нещо на този оутлет е факта, че е във София ленд. Та си направихме разходката с децата, че кой знае кога пак ще го отворят. И докато децата се забавляваха по прашасалите атракциони, аз разгледах. Е мнението ми се покрива напълно със тези под платеното писание.
И не си взех списание. Дори и безплатно. 
Автор: jas

Изпратено: 01-11-2010 12:28:52
От няколкото ни посещения в Mega Ski Outlet във връзка с кампанията "Що е то ски спорт!?" мога откровено да заявя, че инициативата да се създаде подобен търговски център е уникална за България. Под един покрив практически са събрани най-големите марки в ски индустрията представени от фактически вносители конкуренти. Единствено от големите производители липсват Rossignol, Fischer и Elan.

В Mega Ski Outlet се предлага само нова екипировка, в много от случаите намалена на 50% от сезонната и цена, с модели от колекции издавани през изминалите 2-5 години!

Коментарът ми е продиктуван от определено невежото предходно мнение на tankopavlov по темата.

Истината е, че най-изгодните екипи се продават почти веднага. Затова няма разнообразие от номерация и супер евтини предложения. Но каски за ски имаше от 30-тина лева нагоре. Цените са изгодни за предлаганите марки и модели.

Всеки, който има понятие от маркова екипировка ще остане доволен от Mega Ski Outlet, а хората които все още нямат представа могат да се докоснат до наистина най-високото качество ски екипировка в България. Mega Ski Outlet "не хапе", отидете, разгледайте и вземете своето безплатно копие на списание СКИ&БОРД!

Автор: tankopavlov

Изпратено: 01-11-2010 11:03:57
за мега "outlet"мога да кажа:
добре дошли в България
Няма нищо което да си заслужава името.
Цените са високи ,качеството ниско, и вскичко това са модели от 1990 г.:)
Препоръчвам да изчакаме зимните намаления .
Усешен сезон и  много сняг.


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре