SKI.BG
     Понеделник, 27 Януари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: frehley

Изпратено: 01-11-2010 17:30:57
"Между 30 и 50 сантиметра е снежната покривка по върховете в Банско"

Сега пак ще бъда нападнат от разни "деятели" на ски спорта, но едно не ми е ясно - как така в Банско вали най-много сняг, повече и от на Мусала? Интересно къде ги видяхте тия 30-50 см, бе хора? Нищо чудно догодина и глетчери да се появат... Там нали снегът достига до 4 м!  Много рано се започва с евтината реклама, крепяща се на лъжи! Айде стига вече... 

Автор: vorwarts

Изпратено: 11-11-2010 16:47:51
Читав е и още как в сравненеие с всичко останало на балканите
Автор: skiman

Изпратено: 11-11-2010 15:30:24
Банско-читав? No sense.
Автор: vorwarts

Изпратено: 11-11-2010 10:42:45
Нещо май се опитвате да се заяждате с единствения ви свестен ски център... що бре хора, като че всичко друго ви е втасало... 
Автор: frehley

Изпратено: 06-11-2010 00:20:18
Евала, Рахо... :)))
Автор: rescue_raho

Изпратено: 05-11-2010 20:35:41
Е,за "зимната столица на балканите "ще говорите само добро или нищо!! То май така се казваше за умрял,но нейсе!!
Автор: lichinko

Изпратено: 05-11-2010 17:38:25
Не знам как можете да се чудите на подобни простотии. Съвсем скоро очаквам ей така в.Тодорка да стане повече от 2925 - какво ли не прави алчността.
Все пак нека да попитам - има ли някой разумен в този форум, който все още вярва на инфото за Банско - надявам се, че не, защото в противен случай просто не знам на къде отива света. Пр-те Банаскалии вече лъжат за всичко - обаче "гърмян заек не се стига" и поне аз не се поддавам.
Автор: frehley

Изпратено: 01-11-2010 20:56:52
Пичове, стига бе... И какво общо имат тук глетчерите? Това са съвсем различни климатични зони. 
Автор: Dunbar

Изпратено: 01-11-2010 19:36:38
Ами то в Габрово имаше онзи ден 10см, та какво остава за Банско и Боровец.
На глетчерите в Алпите в момента няма повече от 1м сняг, което на мен ми е достатъчно :-)
Автор: jas

Изпратено: 01-11-2010 18:11:23
Погледни камерата на Бъндеришка поляна. Факт е, че има над 30 см сняг.

Добре известно е, че Пирин и Китка планина са първото високо препятствие на пътя на влажните въздушни маси от Средиземноморието, затова и снегонатрупването там е по-голямо отколкото по североизточния дял на Рила. Това не е правило, но през последните години е тенденция.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре