SKI.BG
     Петък, 19 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: desi

Изпратено: 17-12-2004 12:57:48
ски-училище "Снежинка"

предлага обучение по ски за деца и възрастни-групово и индивидуално-квалифицирани ски-учители-конкурентни цени-обучението се провежда в района на х.Алеко 100% успеваемост
тел.757703 0887671042

Автор: Nasko

Изпратено: 30-12-2004 14:01:43
Осигурено ли е спане и каде?
Автор: Nasko

Изпратено: 30-12-2004 14:00:48
Осигурено ли е спане и каде?
N.Lazov
.
Автор: jas

Изпратено: 20-12-2004 22:14:30
a kakvo shte kajete po vaprosa >

Сдружение “Витошки ски и сноуборд училища”

През 2000 год. бе регистрирано Сдружение “Витошки ски и сноуборд училища”, което в съответствие с промените в българското законодателство бе пререгистрирано през 2003 година с решение Nо:1,ф.д.2993/2003 г.
Основните цели на Сдружението са следните:

1.Продължаване и обогатяване на образователната , възпитателната и оздравителна работа с децата и младите хора сред природата.
2.Привличане на децата и учениците от  столичните детски градини и училища към системно и целенасочено практикуване на снежни спортове.
3.Качествено подобряване  на условията и организацията за обучение и усъвършенстване.
4.Снежните спортове да станат реална алтернатива на социалните деформации сред подрастващото поколение.

Във връзка с предстоящия сезон 2004-2005г. с цел предотвратяване на нежелани инциденти и упражняване на дейност от неквалифицирани ски и сноуборд учители и нерегистрирани ски и сноуборд училища , както и във връзка с писмо № 9105-184 от 23.04.2004г. на заместник министър г-н Наков за осигуряване на безопасни условия и системни грижи на децата и учениците при провеждане на различни форми на детски и ученически отдих, туризъм и спорт Ви уведомяваме, че на територията на Природен Парк  Витоша развиват  дейност следните официално регистрирани ски и сноуборд училища , членове на  Сдружение “Витошки ски и сноуборд училища” и Сдружение “Българско ски  училище”:

- Спортно Туристическо Дружество “Мотен” – член на Българска Федерация Ски;Български Туристически Съюз и Българска Федерация по Туризъм с бази на Туристически център Алеко -  хижа “АЛЕКО”, Планинска база“МОТЕН”, стопанисва пет детски лифта  в района на х. Алеко
- Клуб за Спорт и Туризъм “Мачирски”- член на Българска Федерация Ски и Българска Федерация по Туризъм  с бази на Туристически център Алеко "Пета станция" кабинков лифт, хотел “Елица” – района на Златните мостове, ски – център Ветровала - стопанисва два детски лифта.
- Ски и сноуборд училище “Марина спорт” - член на Българска Федерация Ски с база на Туристически център Алеко – в базата на ПСС.
- Ски колеж “Дино” с база на Туристически център Алеко – в базата на ПСС.
- Ски училище “Де Люси”- работи основно в района на Туристически център Алеко.
- Ученическа Спортна Школа София с гардероб на Туристически център Алеко.

Заинтересованите трябва да изискват от фирмите предлагащи ски обучение, нормативно определените документи за провеждане на учебен процес по ски и сноуборд, които предлагаме допълнително за Ваше сведение:

1. Удостоверение за регистрация на ски училище
2. Актуална карта за ски учител
Легитимните ски учители преминават на изпит на всеки две години, което се отразява в талона към ски учителската карта.
Автор: desi

Изпратено: 20-12-2004 13:44:49
цени сезон 2004-2005г.
съботно-неделно ски-училище(няма разлика в цената за възрастни и деца)-65лв.ако имате екипировка и 80 лв. ако нямате за 5 дни
индивидуално обучение(през седмицата)-за 1 човек-15 лв. на час-по 10 лв. за всеки следващ час
за 2-ма -25 лв. за 1-ия час-за 4 часа-55 лв.-това е само обучението-не включва екип
В цената за съботно-неделно се включва обучение ртранспорт до Витоша и обратно и екипировка
Автор: hofman

Изпратено: 18-12-2004 17:40:45
Дай малко повече инфо.Мен специално ме интересува индивидуално за двама възрастни - на час ли е , или е за ден.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре